RealKarriere2016

TalentEduc

February 18 2016 is the date for the annual Career Day at the University of Oslo for students at the Natural Sciences Faculties. Please see more info below. If this sounds interesting, please contact Amalie Sofie Liane for more information, and/ or information in English.

RealKarriere ble for første gang arrangert i februar 2015, med gode tilbakemeldinger fra både studenter og deltakende bedrifter. Målet med dagen er å øke kontakten mellom framtidens talenter innen teknologi-og realfag og arbeidslivet. Bak denne dagen sitter en arbeidsgruppe bestående av studenter innen ulike fagområder og ansatte ved Universitetet. Målgruppa er hele det Matematisk-Naturvitskaplige fakultet som består av studieprogram​ som dekker det meste av teknologi-og realfag. Dette er altså en flott mulighet for profilering av bedrifter, og for å plukke opp de dyktigeste studentene!

I 2016 vil vi arrangere dagen samme uke som, og i samarbeid med Bjørnegildet, en av de største studentfestivalene ved Universitetet i Oslo. Dette gjør vi fordi vi ser på det som en flott mulighet til å skape enda mer blest rundt dagen, og det gir dere som bedrift mulighet til ekstra profilering da Bjørnegildet tilbyr egne sponsorpakker.

Bjørnegildet vil også stå for kveldsarrangementet vårt denne dagen.   ​