Career Day RealKarriere at UiO in February 2017

RealKarriere is the Career Day for the The Faculty of Mathematics and Natural Sciences at University in Oslo. In 2017 the Career day will be arranged on February 9th 2017. Find more information below in Norwegian or reach out to Oda Felix Sønslien  for more info or info in English.

 

RealKarriere er en nettverksdag for det Matematisk-Naturvitenskapelige fakultet ved Universitet i Oslo. Målet med dagen er å øke kontakten mellom arbeidslivet og fremtidens talenter innen teknologi- og realfag.

Bak denne dagen sitter en arbeidsgruppe bestående av studenter innen ulike fagområder og ansatte ved Universitetet. Målgruppa er hele det Matematisk-Naturvitenskapelige fakultet som består av studieprogram som dekker det meste av teknologi-og realfag. Dette er altså en flott mulighet for profilering av dere som bedrift, og til å plukke opp de dyktigste studentene! For mer informasjon se nettsiden.

 

Profileringsmuligheter

  • 2 minutters presentasjon for studentene på start av dagen (GRATIS)
  • Temapresentasjon på 20 minutter (5000,-)
  • Speed-intervju (3000,-)
  • Stor stand, 3 meter (10.000,-)
  • Liten stand, 2 meter (6000,-)
  • Snapchat og instagram “take over” (1000,-)

Prisene er eksl. Moms og inkluderer matservering samt eget pauserom for bedriftene.

Alle bedrifter som melder seg på vil få tilbud om en 2 minutters presentasjon på starten av dagen, dette vil hjelpe dere å hente relevante studenter til deres stand. Vi tilbyr også større presentasjoner på 20 minutter; her vil dere kunne velge et tema som vi vil profilere ekstra på sosiale medier opp i mot dagen.

Dere kan velge å ta over vår Snapchat og Instagram konto for en dag, der dere for eksempel kan vise frem en arbeidsdag hos deres bedrift.

Dere kan også velge å kjøre et speed-intervju, hvor dere selv plukker ut kandidatene dere ønsker å intervjue.

Påmeldingsskjema finner dere.
Kontakt:
Oda Felix Sønslien // E-mail: odafs1993@gmail.com //Mobile: 90109590