Career Day EÛREKA at NTNU

January 24. 2017 is the date for the annual Career Day EÛREKA at NTNU. Please see more info below. If this sounds interesting, please contact Hannha Hansen on email  hannhan@stud.ntnu.no for more information, and/ or information in English.

 

24. januar 2017 arrangeres karrieredagen eurêka på NTNU Gløshaugen. eurêka er et arrangement samordnet med Bedriftskontakten Nabla, en studentorganisasjon som bygger og opprettholder relasjoner mellom bedrifter og studenter ved sivilingeniørstudiet Fysikk og matematikk på NTNU. eurêka er et arrangement der både bedrifter og institusjoner, nasjonale og internasjonale, har muligheten til å presentere seg selv for ingeniørstudenter ved NTNU. Las ned informasjon og prisliste her.

 

Er dere interessert?

Dersom dere har spørsmål om eurêka 2017 eller Bedriftskontakten Nabla, bes dere ta kontakt med undertegnede. Vi vil at deres bedrift skal få best mulig utbytte av dagen, og er villige til å imøtekomme deres ønsker og behov for å få dette til. Vi håper dere finner denne muligheten interessant, og at vi ser dere på eurêka 24. januar 2017!

 

Kontakt

Hannah Hansen // Telephone: +47 979 43 473  //e-mail: hannhan@stud.ntnu.no