Career Day eûreka 2016 at NTNU

January 26.2016 is the date for the annual Career Day at NTNU. Please see more info below. If this sounds interesting, please contact Erik Arne Huso on email eahuso@gmail.com for more information, and/ or information in English.

 

26. januar 2016 arrangeres karrieredagen eûreka på NTNU Gløshaugen. eûreka er et arrangement i regi av Bedriftskontakten Nabla, en studentorganisasjon som bygger og opprettholder relasjoner mellom bedrifter og studenter ved sivilingeniørstudiet Fysikk og matematikk på NTNU. eûreka er et arrangement der både bedrifter og institusjoner, nasjonale og internasjonale, har muligheten til å presentere seg selv for sivilingeniørstudenter ved NTNU. Nedenfor følger tilbuds- og prisliste.

Stands
Standområdet er i Realfagbygget på NTNU. I tillegg til at dette er et sted der svært mange studenter ferdes, vil promotering, populærforedrag og konkurranser på eûreka sørge for at studenter fra de fleste sivilingeniørlinjene tar turen innom standområdet. Vi skiller mellom to typer stands på eûreka:

Type 1-stand

  • God plassering på standområdet
  • Fremhevet promotering på vår nettside: www.eureka-ntnu.no
  • Annonse i Bedriftskontakten Nablas sommerjobbkatalog
  • Mulighet til kort introduksjon av bedriften tidlig på dagen
  • Middag for fire bedriftsrepresentanter på kvelden sammen med studentene

Type 2-stand

  • Plass på standområdet
  • Promotering på vår nettside: www.eureka-ntnu.no
  • Annonse i Bedriftskontakten Nablas sommerjobbkatalog

Begge typer stands kan også benytte seg av følgende tilbud:

Intervju
Bedrifter som ønsker å holde intervjurunder med studenter i løpet av dagen har mulighet til dette uten ekstra kostnader. Fristen for å melde fra om intervju vil være 08.01.2016. Vi kan tilby å åpne for påmelding og promotering til intervju god tid i forveien, på hjemmesiden til linjeforeningen www.nabla.no.

Bedriftspresentasjoner
Bedriftspresentasjonene er et av eûrekas mest populære tilbud. Vi har en begrensing på sju presentasjoner, og påmeldingen skjer fortløpende. Presentasjonene må begrenses til 15 minutter.

Case
Dette er en unik mulighet for bedriften til å se hvordan studenter arbeider med deres problemstillinger. Case kan for eksempel inngå som en del av eventuelle intervjurunder.

Hovedsamarbeidspartner
Som hovedsamarbeidspartner promoterer eûreka bedriften på stands dager i forveien og bedriften vil være den mest promoterte, både før og på dagen. Logoen deres vil bli hengt opp sammen med våre bannere. I tillegg vil bedriften stå som hovedsamarbeidspartner på vår nettside og våre plakater. Bannerne vil henge rundt om på NTNU Gløshaugen fra et par uker i forveien.

Foredrag
Nytt av året vil det bli mulig for bedriften å avholde et populærvitenskapelig foredrag om tekniske prosedyrer og teoretisk kunnskap bak det bedriften holder på med. Dette skal ikke være en bedpres, men på denne måten vil studentene få en større innsikt i hva bedriften faktisk holder på med. Foredraget skal være underholdende, studiemotiverende, pirre studentenes nysgjerrighet, og dermed rette søkelyset mot deres bedrift. Det bør vare i ca en time, og kan gjerne bestå av flere deler. Fristen for å benytte seg av dette tilbudet er 11.10.15.

Program

Endelig program for dagen vil bli lagt ut på www.eureka-ntnu.no. I grove trekk vil dagen bestå av et åpent standområde i tidsrommet 10.00 til 15.00 tirsdag 26. januar. Der vil det bli servert vafler og arrangert konkurranser. Det anbefales å gjøre bedriftens stand mer spennende ved å holde konkurranser med premier. Deretter blir det bedriftspresentasjoner før vi avslutter dagen med en middag. Dette er en utmerket anledning for bedriftsrepresentanter til å komme i kontakt med studentene i et mindre formelt miljø.

Sommerjobber
Studenter fra 1-4-trinn er mest interesserte i sommerjobber. Ved å gi studentene muligheten til å søke på sommerjobber, vil bedriften bli mer aktuell i studentenes øyne, og dere vil få et større utbytte av dagen. Dersom dere har sommerjobber med søknadsfrister før januar, kan disse bli publisert på www.nabla.no høsten 2015. Dette vil skape interesse for bedriften, og vil gi god reklame opp mot eûreka.

Dersom dere har spørsmål om eûreka 2016 eller Bedriftskontakten Nabla, bes dere ta kontakt med undertegnede. Vi vil at deres bedrift skal få størst mulig utbytte av dagen, og er villige til å imøtekomme deres ønsker og behov for å få dette til. Vi håper dere finner denne muligheten interessant, og at vi ser dere på eûreka 26. januar 2016!

Kontakt
Erik Arne Huso

+47 90 53 44 24 // eahuso@gmail.com

 

Prisliste

Type 1-stand 21 250,-
Type 2-stand 13 750,-
Bedriftspresentasjon 10 000,-
Case 7 500,-
Hovedsamarbeidspartner 18 750,-
Foredrag 12 500,-