Cancer Crosslinks 2017

Det er med stor glede vi inviterer onkologer, hematologer og forskere til det niende Cancer Crosslinks i vår egen Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark.

Cancer Crosslinks er den årlige møteplassen for onkologer og hematologer. I 2017 går Cancer Crosslinks av stabelen 26. januar. Vi har delt inn dagen i tre faglige sesjoner som alle presenterer relevante, tverrfaglige temaer med stor klinisk relevans:

• Sesjon 1 “Cancer and Inflammation – new insights and their clinical impact”
• Sesjon 2 “Today’s cancer treatment: how individualized can it be?”
• Sesjon 3 “Classical endpoints vs. Real-world evidence – need to rethink?”

Vi er veldig stolt over å presentere internasjonale toppforelesere fra både Europa og USA som sammen med nasjonale eksperter vil gi innsikt i et fagfelt i rivende utvikling. Åpningssesjonen er med Professor Jerome Galon fra INSERM som blant annet står bak Immunoscore, som er ny metode for rutinemessig klinisk vurdering av prognosen til kreftpasienter. Vi ser også veldig fram til å høre Professor William G. Wierda fra MD Anderson snakke om hvor persontilpasset behandlingen av blodkreft kan gjøres i dag.

Vi håper møtet vil stimulere til tverrfaglig diskusjon og samarbeid “fra laboratorium til sykeseng”.
Presentasjonene vil foregå på engelsk.

Om du har problemer med å registrere deg elektronisk, scann inn svarslippen og send den på mail til jh@oslocancercluster.no. På grunn av stor interesse for Cancer Crosslinks, kan firmaer kun stille med to personer. Kaare Norum Auditorium har plass til 290 deltagere. Møtet vil også bli strømmet direkte.

  • Dersom du trenger fly eller togbillett, ta kontakt med vårt byrå Berg-Hansen på e-mail: bestilling@berg-hansen.no eller på telefonnummer: 08050. Vennligst oppgi kode “OCC”, belastes Oslo Cancer Cluster. Booking vil åpne torsdag 1. desember 2016.

Møtet arrangeres i samarbeid med Bristol-Myers Squibb og AbbVie Norge. Arrangementet er i samsvar med retningslinjene som er inngått mellom Legeforeningen og Legemiddelindustriforeningen. Denne invitasjonen er også sendt til administrasjonen og/eller avdelingsansvarlig, i henhold til sykehusets interne regler.